Vragen? Bel ons! 06-21937509
  Email Ons: info@hetwerkbureau.nl
"Hé Werkgever hier een paar redenen waarom je onze hulp wil bij het vinden van de beste match bij jouw vacature..."
Hi I'm         
Jeremy Jackson
 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas porta orci ut nisi laoreet, eget hendrerit nisi sagittis. Nam rutrum, arcu vel pellentesque interdum, risus est sodales purus, sit amet congue felis felis non metus. Aliquam nunc ante, venenatis facilisis scelerisque in, vehicula sit amet mauris. Curabitur tempor ullamcorper porta. Quisque et massa in massa ullamcorpe .

 Consectetur id vel elit. Etiam eleifend urna ac mauris sollicitudin, eget porta enim fringilla. Morbi ultricies orci a bibendum varius. Nulla facilisi. Aenean sagittis pharetra augue, quis viverra leo fermentum consectetur. Pellentesque viverra dui vitae nisl blandit eleifend. Nam laoreet semper felis at luctus. Quisque eget commodo magna.

 Maecenas consequat quis magna pellentesque tincidunt. Suspendisse potenti. Quisque lacus sapien, suscipit a malesuada et, laoreet et eros. Mauris malesuada aliquet odio, in vulputate magna commodo sed. Phasellus non pretium elit. 
Ben jij opzoek naar de best passende kandidaten voor jouw vacatures? Dan gaan wij graag de uitdaging aan om te bewijzen dat we ècht wat kunnen betekenen en waarde toe kunnen voegen aan de organisatie dankzij de toppers die wij voor je zoeken en vinden. Neem dan nu contact op via de oranje knop rechts van deze tekst!

Focus 

Behoud de juiste prioriteit, de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf door de zoektocht naar goede kandiaten uit te besteden.

Tijd Besparen

Zo houd je niet alleen focus op de belangrijke zaken maar bespaar je ook de tijd die anders in het zoeken en filteren van kandidaten was gaan zitten.  

Werving & Selectie

Zo doen wij waar wij goed in zijn, en filteren wij de kandidaten zodat je alleen in gesprek hoeft met de echte toppers!

Passend Profiel

Uiteraard wordt er besloten of iemand een echte topper is voor jouw organisatie gebasseerd op een van te voren samen besproken profiel.
Vertrouwen
Deskundig
Integriteit
Professionaliteit
Wat het Werkbureau Voor Jouw bedrijf Kan Betekenen
  • Tijd Besparen: focus op de dagelijkse gang van zaken en besteedt de wervng & selectie uit. Zo verdoe je geen tijd aan gesprekken met ongeschikte kandidaten. 
  • Geschikte Kandidaten: dankzij de expertise die wij in de laatste jaren hebben opgedaan, weten wij geschikte kandidaten te vinden die niet alleen de capaciteiten hebben maar ook passen binnen de bedrijfscultuur.
  • Uitgebreid Netwerk: de grootste kans van slagen is vaak afhankelijk van de kwaliteit van het netwerk waar kandidaten uit gevonden moeten worden. 
  • Werving & Selectie: dit is nou onze specialisatie!
  • ​Passend Profiel: Samen stellen wij een profiel op zodat wij ervoor kunnen zorgen dat jij de best passende topper voor jouw organisatie kan aannemen. 
Neem vandaag nog contact op en wij helpen jou de juiste kandidaat te vinden. 
Het Werkbureau
Wil jij graag het optimale in jezelf naar boven halen in je werk? Neem dan contact op met het werkbureau en samen zoeken wij wat hiervoor jouw beste carrière stappen zijn!

of

Ben jij opzoek naar een goed passende kandidaat voor een openstaande vacature? Wij helpen je hier graag mee! 
  Roerdomp 1 
     7943SN Meppel
  Phone: 06-21937509
  Email: info@hetwerkbureau.nl
Nieuwsbrief
Ontvang Maandelijks een overzicht van de nieuwste vacatures en de belangrijkste updates in de markt voor zowel werkgevers als werkzoekenden...
KLANT TESTIMONIALS
Wat Mensen Over Ons Te Zeggen Hebben

"Wat ik voornamelijk op prijs stel is dat ik ontzorgd wordt in het proces voorafgaand aan het vinden van een nieuwe topper voor mijn organisatie. Bij Het Werkbureau wordt er nog echt geluisterd naar de wensen en worden alleen kandidaten voorgesteld die ook daadwerkelijk goed bij de organisatie en functie passen."

Wesley B. 

"Het Werkbureau heeft mij geweldig geholpen iets te vinden dat bij mij past. Ik had zelf eerst geen flauw idee wat ik wilde dus heb ik eerst een coachingsgesprek gehad om daar achter te komen. Nu werk ik in de fitness & fashion wereld... Nooit gedacht dat ik hierin terecht zou komen, maar ik heb hier echt mijn passie gevonden!"

Samantha D. 
Het Werkbureau BV | Copyright © 2021 | Alle Rechten Voorbehouden
Privacy Policy  -  Terms & Conditions  -  Disclaimer